Recept van de maand oktober kip in het pannetje
 
 Bereidingswijze kip in het pannetje

  1. Kruid de drumsticks met peper en zout.
  2. Laat de margarine smelten en bruin worden in een braadpan.
  3. Braad de drumsticks rondom bruin. Dat duurt ongeveer 10 minuten.
  4. Giet 150 milliliter water bij de drumsticks.
  5. Laat de drumsticks op zacht vuur 15 minuten stoven met het deksel op de pan.
  6. Kijk af en toe of er extra water bij de stoofschotel moet. En voeg dat dan toe.
  7. Schil de uien.
  8. Snijd de uien doormidden, dan in reepjes, dan in blokjes.
  9. Snijd de voetjes van de champignons.
  10. Snijd de champignons doormidden.
  11. Maak de worteltjes schoon. Snijd ze in kleine stukjes.
  12. Snijd de voorgekookte aardappels in kleinere stukken.
  13. Doe de ui, de champignons, de worteltjes en de aardappels in de braadpan bij de drumsticks.
  14. Laat de stoofschotel nog eens 15 minuten stoven.
  15. Controleer of de kip gaar is voordat je de kip in het pannetje serveert.



               Eet smakelijk
 
 
Website  |   Contact  |   Aanmelden
 
Mede mogelijk gemaakt door Spotler.
Spotler
...